Info om avbrottet på telekabeln

telekabel

Fakta: kabeln är av mitt i Näs Byväg 7. Utsättningen skedde enbart efter ritningen som var fel med sådär tre meter. Grävarna är bedrövade såklart men felet ligger hos utsättningen. Vägen ligger orörd ännu men enligt grävarna så har någon från El Tel varit ute för att lokalisera felet. Åtgärd ej påbörjad.

Vad kan du göra: Alla abonnenter skall felanmäla till respektive operatör. Operatörerna är i sin tur kund till Skanova som öppnar ett ärende till lokal ledningsentreprenör. I vårt fall är det El Tel Networks. Jag har fått namn och nummer till en person, som jag inte fick tag på idag, men skall fortsätta laga för att få fram någon form av besked. Inte ens Relacom får svar via de kontakter man har.

Stormen Helgas framfart gör att man ligger på 5+5 dagars åtgärdstid (5 dagar är normalläget). Beroende på vem man pratar med så kan man prioritera om fel.

Har ni frågor och funderingar eller får reda på något från er operatör så skicka gärna ett sms eller ring mig på 0729-757050.

Så fort vi får reda på något mer konkret så uppdaterar vi informationen.